Öğretim Elemanlarımız için Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Samsun Üniversitesi’nin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Bilgilendirme Toplantısı 23 Şubat Perşembe günü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Üniversitemizin tüm birimlerinden öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda açılış konuşmasını Rektör yardımcımız Prof. Dr. Selahattin Kaynak yaptı.

Daha sonra UZEM Müdürümüz Doç. Dr. Zafer Cömert süreç ile ilgili kısa bir bilgilendirme de bulundu.

Öğr. Gör. Sevcan Ekmekçioğlu “Etkili Sunum Hazırlamak Teknikleri” ile ilgili bir sunumunu yaptı.

Öğr. Gör. Mehmet Emre Sertkaya “Öğrenme Yönetim Sisteminin Kullanımı” ile ilgili öğretim görevlilerimizi bilgilendirdi.

Doç. Dr. Zafer Cömert “Canlı Derslerin Planlanması ve Yürütülmesi” ve uzaktan eğitim konusundaki teknik süreçlerle ilgili Samsun Üniversitesi öğretim üyelerine detaylı bilgi verdi. Toplantı soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

27 Şubat 2023