Teknik sorunlar nedeniyle yapılamayan sınavlar hakkında bilgilendirme

Sevgili öğrencilerimiz,

Samsun Üniversitesi olarak Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 – 2021 Akademik Yılı Güz Dönemi faaliyetlerimizin tamamını uzaktan öğretim yoluyla sürdürmekteyiz. Bu yorucu süreçte çevrimiçi derslerimizi sorunsuz olarak yürütmekte ve uzaktan öğretim yoluyla ürettiğimiz tüm dijital içerikleri öğrenme yönetim sistemimiz (LMS) aracılığıyla sizlerle paylaşmaktayız.

Canlı derslerin gerçekleştirilmesi, dijital materyallerin saklanması, öğrenci ve öğretim elemanlarına ait verilerin organizasyonu, işlenmesi ve raporlanması vb. hizmetlerin kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde kullanıma sunulması öncelikli ilkemizdir. Bu noktada birlikte çalıştığımız gerek kurum içi gerekse kurum dışı pek çok paydaşımız bulunmaktadır. 23.11.2020 tarihinde  LMS servis sağlayıcılarımızdan kaynaklanan teknik sorunlardan dolayı bazı ara sınavlarımız maalesef yapılamadı. Teknik sorunlar nedeniyle yapılamayan sınavlar; ilgili akademik birimler tarafından tekrar planlanıp, yeniden öğrencilerimize duyurularak, söz konusu sınavların telafisi sağlanacaktır.

Konuyu bilgilerinize sunar, sınav döneminde hepinize başarılar dileriz.

24 Kasım 2020